Citytrips

Van boeiende citytrip tot het ideale weekendje weg

Elke stad is anders en op ontelbare manieren te ontdekken. In enkele dagen tijd kan een citytrip u volledig in een andere cultuur onderdompelen. Azuriet Reizen biedt een ruim gamma aan stedentrips en dit zowel als pakketreis waarin eventueel vluchten of busreis binnen Europa, hotel en excursies inbegrepen zijn, of als trip samengesteld op uw maat.

In ons aanbod vindt u een weekendje weg naar Europese steden zoals Parijs, Londen, Rome, Berlijn, Praag of Barcelona, of een meerdaagse stedentrip naar boeiende steden in de Verenigde Staten als New York, Las Vegas en Chicago. U kan ook kiezen uit citytrips naar Dubai en Abu Dhabi, Rio de Janeiro, Buenos Aires of zelfs naar steden in het Verre Oosten zoals Hongkong of Beijing! Van verrassende en originele tot romantische of culturele citytrips; er is er zeker eentje die bij u past.
 

Last minute citytrips

Onze samenwerking met betrouwbare touroperatoren zorgt er voor dat we u steeds kwaliteitsvolle stedentrips kunnen aanbieden. Zo beschikt u over alle nodige info en documenten voor een goed voorbereide en bijgevolg geslaagde citytrip. Ook voor last minute citytrips kan u bij ons terecht. Onze toegang tot een uitgebreide database maakt dat we steeds kort op de bal kunnen spelen. Kies uw stad en wij zorgen voor de rest!