Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Troeven

Reizen zonder stress

Kies je voor Azuriet Reizen, dan kies je voor échte service. Service die bestaat uit een persoonlijke begeleiding en praktisch reisadvies op basis van jaren kennis en ervaring.  

 

Je bent steeds van harte welkom in ons kantoor waar we je met plezier eerlijke en concrete info geven over alle mogelijke bestemmingen en reisformules. We nemen volop de tijd om te luisteren naar je wensen en denken met je mee om zo je ideale reis vorm te geven.

 

Met Azuriet Reizen vertrek je bovendien zonder zorgen. Je vertrekt goed geïnformeerd, grondig voorbereid en zonder stress op reis. Op die manier start je vakantie vanaf dag één! Ook tijdens je reis zijn we de klok rond telefonisch bereikbaar, terwijl onze betrouwbare lokale agenten je ter plaatse kunnen bijstaan.

Onvergetelijke reizen op maat

Reizen is onze grootste passie en dat delen we graag met je. Op basis van jaarlijkse studiereizen naar alle uithoeken van de wereld, vakbeurzen en persoonlijke reiservaringen, zetten we alles op alles om je het beste reisaanbod van het moment aan te bieden.  

 

Reizen op maat is een van onze specialisaties. We staan garant voor echt maatwerk met een sterk persoonlijke begeleiding en correcte, bruikbare informatie over alle aspecten van je reis.

 

Wij bieden je tevens een zorgvuldige selectie van goede prijs/kwaliteitstarieven. Zo is het kostenplaatje steeds duidelijk en komt je ter plaatse niet voor verrassingen te staan. In het geval er aan je wensen of behoeftes niet kan worden voldaan, gaan wij tot het uiterste om oplossing of een alternatief voor je te vinden.

Vliegticket boeken

Azuriet Reizen beschikt over een IATA-licentie (International Air Transport Association) en kan je vliegtickets aanbieden van en naar wereldwijde bestemmingen.  

 

Je wenst een vliegtuigticket? Wij zoeken en reserveren, brengen eventuele wijzigingen aan en schrijven je ticket(s) zelf uit. Met onze toegang tot een uitgebreide database aan tal van promotarieven, ben je steeds zeker van een scherpe prijs.