Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Dag 2 op Explora 1: Een dag van ontspanning op zee!

Na een zalige nachtrust is het heerlijk ontwaken voor een dag op zee. Dit vind ik nu altijd leuk. Een volledige dag op zee net na het inschepen. Tijd om het schip te ontdekken, wat op je plooi te komen en te genieten van de rust.


Aan boord van Explora 1 zijn er meer dan voldoende plekjes om die stilte te vinden. Ja, het is een groot schip en ja, er kunnen 900 passagiers aan boord, maar de grootte van het schip maakt dat je zeer veel ruimte hebt.


Wat is beter dan een bezoek aan de Spa! Na een hele drukke werkperiode laat ik me even onder handen nemen voor een aromatherapiemassage. Ik krijg de keuze uit een 10-tal etherische oliën. Ik kies deze die het beste bij me past om echt te ontspannen. 90 minuten lang geniet ik van de deskundige handen van de therapeute. Herboren wandel ik buiten op naar mijn volgende afspraak, de manicure.


De rest van de dag staat in het teken van genieten! Of toch nog even langs gaan om de specialiteitenrestaurants, Sakura, Marble & co en Anthology te boeken. Doen we meteen ook een paar ‘destination journeys’ erbij? Why not!


Op de app staan ook heel wat lezingen en activiteiten die kunnen gevolgd worden. Ik neem nog snel de tijd om de sessie over foto’s nemen met je smartphone te volgen. Het kan maar van pas komen!


Voor ik het weet, is het tijd voor het diner. Vanavond dineren we bij Med Yacht club. Neem zeker de tapas om te delen en de grilled octopus! Om duimen en vingers bij af te likken. Moe maar voldaan vallen we in slaap in ons heerlijk zachte bed!

Ontdek onze andere reizen

Aan boord van Explora 1 met Azuriet Reizen 🛳️

Rondreis Japan 2025: Bergen van tradities

Dag 3: Edinburgh Verkennen 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

Expeditie cruise Antarctica met Hapag-Lloyd Cruises

Jouw voordelen

Onze troeven

Reizen zonder stress

Vertrouw op onze kennis en reiservaring en vertrek zonder zorgen.

Onvergetelijke reizen op maat

Vertel ons je bestemming en wij stellen je droomreis samen.

Vliegticket boeken

Kom bij ons langs en we maken je vertrek meteen mogelijk.