Reizen op maat

Samen met Azuriet Reizen uw reis samenstellen

Uw reis volledig zelf bepalen op basis van uw wensen, reisstijl en beschikbaar budget? Het kan bij Azuriet Reizen. Met een reis à la carte is (bijna) alles mogelijk. U wilt een rondreis en verschillende steden bezoeken maar ook tussendoor van het strand genieten? U droomt van een wereldreis en de route samen met ons uitstippelen? U zou graag verschillende reisstijlen, verplaatsingen en verblijven combineren in één reis? Naargelang uw verlangens stellen wij een reis samen op uw maat.

Zelfs voor vakanties die 'anders' of exclusief zijn door hun bestemming, manier van reizen of een voorkeur voor bijzondere logementen, kan u bij ons terecht. U kan het zo gek niet bedenken; wij hebben er altijd een antwoord op.
 

Perfecte organisatie, praktisch reisadvies en persoonlijke begeleiding

Wij begeleiden u in de vele mogelijkheden, regelen uw verblijf en transport, en geven u een realistisch beeld van het kostenplaatje. U kan bovendien steeds rekenen op het beste reisadvies en de meest recente informatie via een uitgebreid netwerk van lokale agenten waar we reeds jaren mee samenwerken. Ter plaatse staan ook zij steeds voor u klaar en regelen uw vakantie volgens uw behoeften. Zo kunnen we u op elk continent het beste aanbieden!