Rondreis Chili en het Paaseiland

Deze rondreis kan aangepast worden op uw maat. Wilt u deze reis boeken of wilt u meer informatie? Kom dan bij ons op kantoor langs en we helpen je graag verder.

Dag 1: SANTIAGO

Aankomst te Santiago.
Onthaal, transfer naar het hotel. Overnachting in hotel Le Rêve (****) in een double balcony room.

 
Dag 2: SANTIAGO
Vrije dag. Overnachting in het hotel Le Rêve in een double balcony room of gelijkwaardig.
 
Dag 3: SANTIAGO - SAN PEDRO DE ATACAMA
Transfer naar de luchthaven en vlucht naar Calama. Onthaal en transfer naar het hotel. Overnachting in het hotel Alto Atacama (*****) in een Catarpe Room (all inclusive) of gelijkwaardig.
 
Dag 4 - 5: SAN PEDRO DE ATACAMA
Vrije dagen in all inclusive met excursies inbegrepen. Overnachting in het hotel Alto Atacama in in een Catarpe Room (all inclusive) of gelijkwaardig.
 
Dag 6 : SAN PEDRO DE ATACAMA – CALAMA – SANTIAGO - VIÑA VIK RESORT 
Voormiddagexcursie. Terugkeer naar San Pedro, transfer naar de luchthaven en vlucht naar Santiago. Onthaal en transfer naar het Viña Vik hotel (*****) in een suite (all inclusive) of gelijkwaardig.
 
Dag 7 en 8 : VIÑA VIK RESORT
Vrije dagen in all inclusive met activiteiten inbegrepen. Overnachting in het Viña Vik hotel in een suite (all inclusive) of gelijkwaardig.
 
Dag 9 : VIÑA VIK RESORT - SANTIAGO – PAASEILAND
Transfer naar de luchthaven. Vlucht naar het Paaseiland, gelegen midden in de Stille Oceaan en op 3.800 km van de Chileense kusten. Verwelkoming door onze gids. Overnachting in het hotel Hanga Rapa Nui (**) in een double Kainga room (all inclusive) of gelijkwaardig.

Dag 10 tot 12 : PAASEILAND
Vrije dagen in all inclusive met activiteiten inbegrepen. Overnachting in het hotel Hanga Rapa Nui in een double Kainga room (all inclusive) of gelijkwaardig.

Dag 13 : PAASEILAND– SANTIAGO - VALPARAISO
Transfer naar de luchthaven en vlucht naar Santiago. Onthaal en transfer naar Valparaíso. Overnachting in het hotel Palacio Astoreca (****) in een standard room of gelijkwaardig.

Dag 14 en 15 : VALPARAISO
Vrije dagen in kamer en ontbijt. Overnachting in het hotel Palacio Astoreca in een standard room of gelijkwaardig.

Dag 16 : SANTIAGO
Transfer naar de luchthaven.


Voor meer informatie, prijzen en boekingen, aarzel niet om ons te contacteren of om langs te komen op kantoor.