Oudenburg

Beste Klant,
  
Uit een recente bevraging bleek dat een op de vier Belgen denkt deze zomer op vakantie te gaan. We krijgen ook stilaan nieuws van vakantielanden die hun grenzen deze zomer willen openstellen voor reizigers en toeristen. We moeten er evenwel geen doekjes omwinden, de greep van Corona is nog sterk en bepaalde reizen en streken zijn nog geen optie. Maar uitstel is geen afstel! Azuriet brengt de wereld alvast naar je woonkamer. En reizen? Dat kan later, in alle gemoedsrust en veiligheid.
 
Wat de Coronacrisis ons ongetwijfeld aantoonde, is dat wij dezelfde uitstekende service op een andere, aangepaste manier aan huis kunnen aanbieden. Zo gaat eind juli ons reiskantoor in Oudenburg definitief dicht. Reisadviseur Hilde gaat dan, van zodra de situatie het toelaat, voltijds als reisagent-aan-huis aan de slag!
 
Zorgeloos dromen en je vakantie plannen in je eigen woonkamer? Dat kan!
 
Reisagent Hilde komt bij jou thuis voor het samenstellen van je reis, het bezorgen van brochures en het online uiteenzetten van bestemmingen en reismogelijkheden, het plannen en boeken van je vakantie, en het afleveren van alle reisdocumenten. Uiteraard steeds rekening houdend met alle Corona veiligheidsmaatregelen en met respect voor de social distancing regels. Op die manier wordt jouw woonkamer eventjes je eigen, veilige reisbureau.
 
Wanneer? Wanneer het jou past.
 
Hilde is steeds bereikbaar en komt als reisagent zowel overdag of ’s avonds, tijdens de week of in het weekend op afspraak langs. Ook na het boeken van je vakantie blijft ze jouw directe aanspreekpunt voor alle vragen of het reserveren van eventuele extra’s.
 
Interesse om nu al volop te dromen en je vakantie te plannen?
Hopelijk kunnen we over een aantal weken terug van start gaan. Dan kun je contact opnemen en een afspraak maken met reisagent-aan-huis Hilde.
 
Verkies je toch om op kantoor langs te komen? Dat kan op donderdag als Hilde in Oostende zit zodra alles terug ‘normaal’ werkt.
 
Hilde Vandorpe
059/795505
Hilde@azuriet.be
 
Tot nader order is enkel het kantoor in Oostende open met Nathalie als uw aanspreekpersoon.
Tot op uw volgende reis,
 
Hilde & Anne-Marie & Nathalie
Team Azuriet Reizen