GROEPSRONDREIS

DAG 1:
7 juli 2019
Brussel - Delhi
Vertrek vanuit Zaventem met de Emirates vlucht naar Delhi.

DAG 2:
8 juli 2019
Delhi
Bij aankomst onthaal door de correspondent en transfer naar hotel Pride Plaza****. In de namiddag bezoek aan de hoogtepunten van Old en New Delhi: de Qutab Minar, het grafmonument van Humayun, India Gate en rit door regeringswijk.

DAG 3:
9 juli 2019
Delhi - Leh (o-m-a)
’s Morgens vroeg transfer naar de luchthaven voor de binnenlandse vlucht naar Leh. Bij aankomst, onthaal en transfer naar hotel Royal Palace***. Leh, de hoofdplaats van Ladakh die met haar ligging op 3.500m hoogte een van de laagste plekken van dit gebied vormt. In de namiddag 1ste kennismaking van het schilderachtige Leh, waar we meteen met de vreemde, eenvoudige wereld van het hooggebergte kennismaken.

DAG 4:
10 juli 2019
Leh - Bezoek aan Shey en Thikse (o-m-a)
We starten rustig met een dagexcursie naar Shey, Thikse. Shey is de oude hoofdstad van Ladakh: bezoek aan het fort en het paleis. In Thikse bezoek aan het indrukwekkende klooster dat met reden de bijnaam de Kleine Potala draagt.

DAG 5:
11 juli 2019
Leh - Bezoek aan het Hemis festival (o-m-a)
Rit naar het 17e eeuws klooster van Hemis, het rijkste van Ladakh en zeer belangrijk binnen de Roodkappen sekte van het Tibetaanse boeddhisme. Het Hemis klooster huisvest 500 monniken en bevat prachtige muurschilderingen. Het klooster werd gebouwd in 1630. Het is verdeeld in 2 delen, rechts de Assembly Hall en links hoofdtempel. Het Tibetaans Boeddhistisch festival in dit klooster trekt - naast toeristen - ook veel lokalen. Velen van hen mooi gekleed wellicht zelfs in de fraaie "Peyraks" . Monniken voeren op de binnenplaats de bekende kleurrijke Cham - gemaskerde dansen - op en een reusachtige Thangka wordt uitgerold.

DAG 6:
12 juli 2019
Leh (o-m-a)
Na het ontbijt bezoek aan de Shankar Gompa, dat tot de hervormingsgezinde orde van Gelugpa (“Volgelingen van de Deugd”) behoort. Deze kregen later de populaire naam van de “Geelmutsen”. Daarna brengt u een bezoek aan Spituk Gompa op een indrukwekkende locatie op de top van Hillock met een panoramisch uitzicht op de Indusvallei. De Gompa herbergt een verzameling oude maskers, oude wapens en een indrukwekkend beeld van Mahakaal. Tot slot bezoek aan het Stok Palace. Dit paleis is bekend voor zijn prachtige tuinen en zijn mooi architectuur.

DAG 7:
13 juli 2019
Pangong - Leh (o-m-a)
Vroeg vertrek voor een excursie naar het meer van Pangong We rijden over de Chang La Pass en passeren verschillende dorpen. Bezoek aan het Pangong Meer, gelegen op 4250 meter hoogte en omgeven door hoge pieken. De lokale bevolking noemen het meer Pangong Tso, het “hoge grasland meer”. Picknick lunch. Terugkeer naar Leh voor overnachting.

DAG 8:
14 juli 2019
Leh - Delhi (o-a)
Transfer naar de luchthaven voor de binnenlandse vlucht naar Delhi. Bij aankomst onthaal en transfer naar hotel Pride Plaza****. Vrije tijd.

DAG 9:
15 juli 2019
Delhi - Brussel
Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Zaventem.
INBEGREPEN
- Vluchten met Emirates
- Binnenlandse vluchten
- Luchthaventaksen en fuel 
- Alle overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig.
- Maaltijden zoals vermeld.
- Alle bezoeken, ingangsgelden en transfers zoals beschreven met autocar of Innova wagen.
- Engelstalige lokale gids.
- Groepsreis met Imagine begeleider vanaf 15 deelnemers.
- Documentatiemap per kamer.

NIET INBEGREPEN
- Persoonlijke uitgaven zoals dranken en overige maaltijden.
- Gebruikelijke fooien 
- Visumkosten. 
- Annulatie- en of bijstandsverzekering.
EXTRA INFO
- Hotels kunnen vervangen worden, waarbij wij streven naar dezelfde categorie.
- Het programma kan zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden door onverwachte omstandigheden zoals weersomstandigheden.
- De wegen in Ladakh zijn smal en bochtig. De gemiddelde snelheid is ± 25km/uur.
- Het transport is aangepast aan de wegen en de wagens zijn zonder a/c.
- Deze reis brengt U op hoogtes gaande van 2000 tot 4.250m

Voor meer informatie en boekingen kunt u terecht bij ons op kantoor!