A la carte Botswana

Dag 1: Aankomst Maun
Bij aankomst op de luchthaven van Maun wordt u verwelkomd door een lokale agent. Vervolgens vliegt u verder naar de Okavango Delta waar u twee nachten zal verblijven. De luxueuze accommodatie ligt op het Ntswi eiland en is bereikbaar per mokoro of per boot. Het gebied bestaat uit talloze eilanden met een rijke fauna en flora.
Overnachting: Moremi Crossing (luxe tent) of gelijkwaardig.

Dag 2: Okavango Delta
Ontdek het schitterende landschap met zijn grote diversiteit aan dier- en vogelsoorten door de verschillende activiteiten die worden aangeboden zoals een halve of volledige dag mokorotocht (= een traditionele kano), safariwandeling of een motorboottocht bij zonsondergang. Overnacht: Moremi Crossing (luxe tent) of gelijkwaardig.

Dag 3 en 4: Moremi Wildreservaat
Na een ochtendsafari vliegt u naar de Khwai regio die grenst aan het Moremi wildreservaat. Moremi is een open wildernisgebied met ongerepte natuur, vol wilde dieren en vele vogelsoorten. Inbegrepen activiteiten: safari's in Moremi en Khwai regio, begeleide bush wandelingen en nachtsafari's. Overnachting: Sango Safari Camp (luxe tent) of gelijkwaardig.

Dag 5 en 6: Chobe Nationaal Park
Vandaag vliegt u naar Kasane waar u twee nachten aan de oevers van de Chobe Rivier verblijft. Dit Nationaal Park is bekend om zijn grote olifantenpopulatie, maar ook buffels, nijlpaarden, leeuwen en luipaarden zijn hier talrijk aanwezig. Inbegrepen: safari's in Chobe Nationaal Park en boottochten op de Chobe Rivier.
Overnachting: Chobe Safari Lodge (chalet) of gelijkwaardig.

Dag 7 en 8: Victoria Watervallen
U verlaat Botswana en wordt door een chauffeur naar de Victoria Falls gebracht. Deze watervallen behoren terecht tot één van de zeven wereldwonderen. Optionele activiteiten: golf, wandeltochten, vogelobservatie, bungejumpen, bezoek aan krokodillen en slangenboerderij, paardrijden, olifantsafari en wildwaterraften.
Overnachting: Kingdom Hotel of gelijkwaardig.

Dag 9: Vertrek Livingstone
Na het ontbijt heeft u een transfer naar de luchthaven van Livingstone.

Voor meer informatie over dit programma of een programma op maat, aarzel niet op ons te contacteren.